Gàmbia 2020

Aquest 2020, vinculat al sisè viatge solidari de l’Associació Esportiva Ramassà al continent africà amb destí Gàmbia, vam presentar la nostra col·laboració amb el projecte d’”Assistència a la desnutrició maternoinfantil a la República de Gàmbia” de l’ONG catalana Nutrició Sense Fronteres (NSF). NSF és una ONG que treballa per garantir l’alimentació com un dret universal amb l’objectiu d’erradicar la malnutrició a través de l’acció i el compromís ètic amb les persones desfavorides.

El Conte

L’objectiu d’aquest projecte era captar fons per cobrir el cost dels tractaments contra la desnutrició maternoinfantil que es realitzen en els Centres de Recuperació i Educació Nutricional (CREN) de NSF a la ciutat de Soma.

Vinculat al viatge, també vam publicar el quart conte solidari del club, “Adama”, escrita per la periodista catalana Carla Galisteo, amb il·lustracions d’Alícia Giménez, i amb pròleg escrit pel periodista especialista en Àfrica, Xavier Aldekoa. El conte mostra el dia a dia de l’Adama, una de les treballadores del CREN de NSF a Soma, i ajuda a sensibilitzar sobre el paper de la dona en la societat gambiana.

Ajornament del viatge

Malauradament, setmanes abans de la nostra sortida cap a Gàmbia, quan ja ho teníem tot llest i preparat, es va decretar l’estat d’alarma en el nostre país degut a la pandèmia mundial per Covid-19. Aquest fet ens va obligar a suspendre el viatge i ajornar-lo per més endavant, quan sigui possible, i readaptar-lo a les noves circumstàncies tenint en compte l’experiència i la feina feta durant aquest 2020.

 

A continuació us deixem el tríptic informatiu que vam elaborar per fer difusió del viatge i de la col·laboració de 2020:

Altres Viatges

Gàmbia 2023

Costa d’Ivori 2019

Madagascar 2018

Camerun 2017

Uganda 2016

Benín 2015

Cistella
No hi ha productes a la cistella!
Continuar comprant
0