Política de Privadesa

Identificació del Titular

 

Denominació Social: A.E. RAMASSÀ
Domicili Social: Edifici NEC – Carretera de Ribes, 4 Despatx 105 – 08520 – Les Franqueses del Vallès (BCN):
NIF: G-61558391
e-Mail: ramassa@ramassa.com

 

Número d’inscripció al Registre d’Entitats Esportives de Catalunya 9745

 

A.E. Ramassà és el titular del lloc web que visita, essent el Responsable del tractament de les dades de l’Usuari, per la qual cosa en el tractament de dades de caràcter personal, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades LOPD-GDD 3/2018 i RGPD UE 670/2016, així com la normativa sobre Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), per la qual cosa es facilita la següent informació del tractament.

 

Aquesta política de privadesa estableix la forma i proporciona la informació necessària sobre la gestió i el tractament de les dades personals recollides en aquesta web. L’usuari haurà de llegir-la i acceptar-la abans de seguir fent-la servir.

 

Menors

 

Aquest lloc web no esta autoritzat per menors de 18 anys que no estiguin degudament autoritzats.

 

Enviament i registre de dades personals

 

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per sol·licitar informació, contactar, subscriure’s als nostres butlletins o realitzar operacions amb A.E. Ramassà. No facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de dur a terme les sol·licituds realitzades, o subscriure’s als nostres butlletins.

 

Finalitat del tractament de dades

 

Les dades que li sol·licitem a tot moment, són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual les hem recollit. Com a usuari ens certifiques que totes les dades que proporcionis a través d’aquests formularis són certes, veritables i pertinents per a la finalitat que hem sol.licitat. En funció del formulari o apartat, la informació s’utilitzarà per a les finalitats descrites a continuació:

 

1. Les que indiquem en cadascuna de les pàgines on aparegui el formulari de registre, contacte, consulta o similar.

2. Per atendre sol·licituds i informar sobre les nostres activitats, fer-te soci, jugador, col·laborador o voluntari, atendre encàrrecs o qualsevol tipus de petició que realitzis a través de les formes de contacte de la nostra web.

3. Per facilitar als nostres usuaris la subscripció a les nostres publicacions, notícies periòdiques o bloc.

4. Per poder elaborar estadístiques amb finalitats comercials.

5. Per enviar comunicacions comercials pròpies relacionades amb els nostres serveis, novetats o promocions, a través de qualsevol mitjà electrònic, postal o telefònic, així com d’empreses que col·laborin amb A.E. RAMASSÀ Aquests tercers mai tindran accés a les seves dades, essent aquestes comunicacions sobre productes i serveis relacionats amb el nostre sector.

6. Per facilitar el fer-se seguidor dels nostres perfils a les xarxes socials que enllacen a la nostra web. Referent a això volem que coneguis que el tractament de les teves dades personals dins de l’entorn d’aquestes xarxes socials, es regirà per les polítiques de privadesa d’aquestes xarxes socials, per tant en l’exercici de drets, A.E. Ramassà quedarà limitat a aquells que permeti la xarxa social, per la qual cosa recomanem que abans de seguir els nostres perfils en xarxes socials revisis les condicions d’ús i polítiques de privadesa d’aquestes xarxes socials.

 

Conservació, confidencialitat i cessió de dades

 

Les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per tots els nostres col·laboradors o empleats en qualsevol fase dels serveis que prestem, sent les seves dades utilitzades exclusivament amb les finalitats que hem indicat anteriorment.

 

A.E. Ramassà garanteix que les seves dades no seran cedides ni comunicades a cap tercer, excepte en els casos legalment previstos i en el cas en què aquesta cessió es trobi emparada per la legislació, o bé sigui imprescindible per poder complir el servei sol·licitat. En el cas de cedir les seves dades fora d’aquests supòsits li sol·licitarem la seva autorització expressament.

 

Les seves dades seran conservades durant el termini imprescindible per atendre les finalitats que t’hem indicat, així com durant el termini descrit en les obligacions legals pertinents. En el cas que ens autoritzis l’enviament d’informació comercial, les teves dades no seran cancel·lats fins que no sol·licitis la seva cancel·lació.

 

La legitimació pel tractament de les teves dades és definida pel teu propi consentiment o bé pel compliment d’un contracte

 

Incorporació de dades de tercers

 

En el cas que ens facilitis dades de terceres persones, declares que et trobes autoritzat per aquestes persones per facilitar les seves dades, i que els has informat prèviament de tot el que recull la present política de privadesa, especialment de les dades la nostra empresa i de com exercir els drets que la llei els atorga. En aquest sentit A.E. Ramassà, no assumeix cap responsabilitat sobre les dades d’aquests tercers que ens facilitis, sent la teva exclusiva responsabilitat comptar amb l’autorització anticipada i proporcionar la informació necessària als interessats.

 

Exercici de dades

 

En tot moment, ens podrà remetre una comunicació per escrit al domicili social d’A.E. RAMASSÀ, o al correu electrònic: ramassa@ramassa.com incloent fotocòpia del seu DNI o un altre document que ens permeti identificar-li, en cas de voler exercir els seus drets de protecció de dades personals. Els drets que pot exercir són els següents:

 

1. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades , així com la limitació o oposició al seu tractament.

2. Dret a realitzar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si ho considera oportú.

3. Dret a cursar baixa en els nostres serveis de subscripció, enviant un correu electrònic a: ramassa@ramassa.com indicant en la seva sol·licitud: BAIXA SUBSCRIPCIÓ.

4. Dret a revocar el consentiment prestat per al tractament de les seves dades a qualsevol moment sempre que sigui possible. Si bé aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

 

Acceptació i consentiment

 

Mitjançant la marcació obligatòria de les caselles d’acceptació de la nostra “Política de Privadesa” i “ Avís Legal” i l’entrada de dades en els camps dels nostres formularis ,l’usuari accepta expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i per tant consentint el tractament de les seves dades per part d’A.E. RAMASSÀ en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privadesa.

 

Mesures de seguretat

 

A.E. Ramassà ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals que ens proporcioni. Evitant així la seva alteració, pèrdua, tractaments o accessos no autoritzats. No obstant això, l’anterior, l’usuari reconeix i accepta que les mesures de seguretat en Internet no són segures al cent per cent.

 

Modificacions de la present política de privadesa

 

A.E. Ramassà pot alterar la present política de privadesa per adaptar-la a les modificacions que es produeixin o pels canvis legislatius que vagin apareixent i afectin a les polítiques recollides en aquest document. Com a conseqüència, recomanem que ho revisi periòdicament, així com que es posi en amb nosaltres davant qualsevol tipus de dubte o incidència en el correu electrònic: ramassa@ramassa.com o en les adreces i telèfons de contacte que figuren a la nostra web.

Cistella
No hi ha productes a la cistella!
Continuar comprant
0