Sensibilització i EPD

La tasca social del club també incorpora activitats de sensibilització i d’educació pel desenvolupament, tant a nivell nacional com internacional. Les activitats principals realitzades dins d’aquest àmbit d’actuació són:

Impulsem xerrades, conferències i tota mena d’actes per donar a conèixer la tasca solidària que portem a terme i compartir la nostra experiència, incentivant a altres entitats a comprometre’s amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Visitem escoles i instituts per parlar d’esport, cooperació i solidaritat, presentant el nostre projecte i el conte solidari.

Organització de “Goals for Africa: Jornades d’Esport i Cooperació”: conferències, taules rodones i altres activitats per parlar sobre el paper de l’esport com a eina de trasnformació social

Durant els nostres viatges solidaris, també:

Fem arribar les tradicions catalanes, com ara la festa de Sant Jordi, a tots els països que visitem.

Des de fa ja tres anys, publiquem el conte solidari, que ens serveix per fer activitats d’educació pel desenvolupament i per captar fons pels projectes amb què col·laborem.

“Objectiu 2030”: De la mà de Jordi Mèlich i Adrià Grau, amics i col·laboradors del club, organitzem xerrades online pel canal d’Instagram (@aeramassa) per parlar de temes relacionats amb l’esport, la cooperació, la solidaritat, l’acció social, l’Àfrica, els ODS, etc., amb l’objectiu de tractar l’actualitat, visibilitzar iniciatives i compartir diferents maneres d’entendre el món.

 

Fins al moment ja han participat en la nova iniciativa: Alberto Edjogo-Owono, Sergi Mingote, Natàlia Anguera, Chema Caballero, etc.

ODS Treballats

Cistella
No hi ha productes a la cistella!
Continuar comprant
0