Webinar: Acció 5 del Pla d’Acció de Kazan

Aquest proper dimecres 2 de desembre, a les 19h, la nostra entitat, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, presentem el seminari en línia Acció 5 del Pla d’Acció de Kazan, una sessió per posar de manifest el rol de l’esport i l’activitat física en el desenvolupament global. L’acte comptarà amb la participació de la nedadora olímpica palestina Sabine Hazboun i la corredora de muntanya catalana Sílvia Puigarnau.

El seminari virtual s’emmarca en la iniciativa Objectiu 2030, una sèrie de converses públiques online que l’A.E. Ramassà emetem regularment per difondre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS) i la seva relació amb el món de l’esport.

En aquesta ocasió, el Ramassà suma forces amb la Direcció General de Cooperació al Desenvolupament i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física per portar el testimoni de dues persones que, a través de l’esport d’alt nivell, han contribuït a apropar l’activitat física a col·lectius vulnerables i n’han ampliat l’impacte des d’un vessant solidari.

L’acte comptarà amb la participació de:

  • Sabine Hazboun. Nedadora olímpica palestina, va participar en els Jocs Olímpics de Londres, competint als 50 metres lliures femenins, i és plusmarquista a Palestina. Ha estat al Centre d’Alt Rendiment de Catalunya amb una beca del Programa de Solidaritat Olímpica, i actualment fa tasques de gestió esportiva al Club de Natació Atlètic Barceloneta.

  • Sílvia Puigarnau. Corredora de muntanya i professora i investigadora a l’INEFC Lleida. L’estiu del 2020 va completar l’ultra trail de la Vall d’Aran, una cursa de resistència seguint el recorregut del Torn dera Val d’Aran, de 162 quilòmetres i 10.600 metres de desnivell positiu, per recaptar fons per frenar la pandèmia del coronavirus.

L’acte també comptarà amb la participació de Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament, i Gerard Figueras, secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, que explicaran el lideratge del Govern en l’Acció 5 del Pla d’Acció de Kazan de la UNESCO. Es tracta d’un projecte transversal de Govern per promoure l’esport com una eina estratègica de desenvolupament individual i col·lectiu, per a la resolució de conflictes, la convivència i la cultura de pau. Finalment, Jordi Grivé, coordinador general de l’A.E. Ramassà, explicarà l’acció social del club, i la nostra tasca com a club ambaixador oficial dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Moderarà la sessió el nostre col·laborador ja habitual, l’Adrià Grau d’Altair Viatges.

Per seguir el webinar, podeu entrar al nostre canal de Youtube clicant aquest enllaç:

Retransmissió en directe

Us hi esperem!

(Text base: cooperaciocatalana.gencat.cat)Cistella
No hi ha productes a la cistella!
Continuar comprant
0