L’equip de futbol femení inclusiu es fa realitat!

Des de l’A.E. Ramassà estem molt emocionats de veure com el nostre projecte d’equip de futbol femení inclusiu es fa realitat! Un projecte en el que portem molts mesos treballant i que té com a objectiu facilitar la integració de noies nouvingudes a la província de Barcelona, en situació de petició d’asil i/o refugiades, utilitzant la pràctica de l’esport com a eina de transformació social.

El passat 19 de maig vam fer el primer entrenament al Camp Municipal del Carmel, gràcies a la col·laboració de l’empresa Celebreak (www.celebreak.eu). Des de llavors, cada dimecres per la tarda es realitzen sessions d’entrenament/partit amb l’objectiu de facilitar un espai d’oci i per a la pràctica esportiva per les noies participants.

Agraïm el suport d’ACNUR Espanya, del Comitè Català de l’ACNUR, i de les entitats socials que ens han ajudat a arribar a aquest col·lectiu de noies: la Comissió Espanyola d’Ajuda als Refugiats (CEAR), ACATHI i la Fundació Apip-Acam.

Amb aquest projecte, la nostra entitat contribueix a assolir els ODS 5 (igualtat de gènere), 10 (reducció de les desigualtats) i 17 (aliança pels objectius).

1 Comment
 • Ramon Velayos Balcells
  Escrit a les 16:00h, 18 juny Respon

  La meva admiració i recolzament per les vostres activitats.
  Endevant A.E.RAMASSÀ.
  Moltes gràcies pel vostre esforç

  Ramon Velayos

Escriu un comentari

Cistella
No hi ha productes a la cistella!
Continuar comprant
0