Iniciem nova col•laboració amb la Fundació Barça!

Entrem a formar part del projecte europeu SPRING juntament amb Girl Power (Dinamarca i Alemanya) i Organization Earth (Grècia)!

El projecte, finançat per la Unió Europea Sport, ofereix activitats de futbol inclusiu per a dones i nenes refugiades a Catalunya, Dinamarca, Alemanya i Grècia.

Durant la temporada anterior, la Fundació Barça va dur a terme investigacions i mapes de bones pràctiques per assegurar que la implementació d’activitats satisfaria les necessitats i realitats de les dones refugiades, tot promovent la inclusió social i la igualtat de gènere.

Els entrenadors i entrenadores realitzaran activitats basades en el futbol amb prop de 300 dones refugiades i sol·licitants d’asil cada setmana durant tota la temporada. També es duran a terme una sèrie d’esdeveniments i torneigs comunitaris per connectar les dones del projecte a clubs i grups esportius locals.

Des de l’AE Ramassà, estem amb moltes ganes de reprendre el projecte de futbol inclusiu per a noies refugiades i sol•licitants d’asil que vam iniciar la temporada passada, i seguir millorant-lo dia a dia amb l’ajuda de la Fundació Barça.

És un gran orgull per nosaltres començar aquesta nova aliança!

Sense comentaris

Escriu un comentari

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0