Iniciem nova col•laboració amb la Fundació Barça!

Entrem a formar part del projecte europeu SPRING juntament amb Girl Power (Dinamarca i Alemanya) i Organization Earth (Grècia)!

El projecte, finançat per la Unió Europea Sport, ofereix activitats de futbol inclusiu per a dones i nenes refugiades a Catalunya, Dinamarca, Alemanya i Grècia.

Durant la temporada anterior, la Fundació Barça va dur a terme investigacions i mapes de bones pràctiques per assegurar que la implementació d’activitats satisfaria les necessitats i realitats de les dones refugiades, tot promovent la inclusió social i la igualtat de gènere.

Els entrenadors i entrenadores realitzaran activitats basades en el futbol amb prop de 300 dones refugiades i sol·licitants d’asil cada setmana durant tota la temporada. També es duran a terme una sèrie d’esdeveniments i torneigs comunitaris per connectar les dones del projecte a clubs i grups esportius locals.

Des de l’AE Ramassà, estem amb moltes ganes de reprendre el projecte de futbol inclusiu per a noies refugiades i sol•licitants d’asil que vam iniciar la temporada passada, i seguir millorant-lo dia a dia amb l’ajuda de la Fundació Barça.

És un gran orgull per nosaltres començar aquesta nova aliança!Cistella
No hi ha productes a la cistella!
Continuar comprant
0