“El partit de les nostres vides”, el llibre solidari del Ramassà per aquest Sant Jordi!

Aquest 2022, des de l’A.E. Ramassà hem editat el nostre primer llibre, “El partit de les nostres vides”, un recull d’històries i de fotografies que resumeix en poc més d’un centenar de pàgines els sis anys de projectes solidaris i de cooperació amb el continent africà.

Passant per Etiòpia, Benin, Uganda, Camerun, Madagascar i Costa d’Ivori, compartim les nostres experiències en cadascun d’aquests viatges que han suposat l’inici de tota l’activitat social i dels projectes socials que portem a terme a dia d’avui des de l’entitat.

Amb el suport econòmic de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, “El partit de les nostres vides” és una obra col·lectiva escrita per l’Iván Riera, Marc Larripa i Alba Colomé, i que compta amb les fotografies de Manel Laguna i Delfí Font.

El podeu aconseguir a la botiga online de la nostre entitat: https://ramassa.com/botiga/ , contactant-nos per correu a ramassa@ramassa.com, i el proper dissabte 23 d’Abril (Diada de Sant Jordi) a la paradeta que tindrem per Sant Jordi a les Franqueses del Vallès, i en diferents punts de venda:

Parada d’autors locals de la llibreria “La Gralla” a la Plaça de la Porxada, Granollers

Parada a la Plaça de l’Espolsada, Les Franqueses del Vallès

Aquest Sant Jordi, no te’n quedis sense!Cistella
No hi ha productes a la cistella!
Continuar comprant
0