Ambaixador de les Nacions Unides

L’A.E. Ramassà és ambaixador de la Fundació de les Nacions Unides i soci/membre de la organització AYINET. L’activista ugandès i el candidat africà més jove al premi Nobel de la Pau, Victor Ochen, va nombrar l’equip de Les Franqueses com a representant de l’objectiu 16, que promou la pau i la inclusió social per al desenvolupament sostenible, fent possible l’accés a la justícia i a la construcció d’institucions inclusives, responsables i efectives en tots els nivells.
Si vols saber més sobre el projecte t’animem a visitar el següent llistat de pàgines:

L’A.E. Ramassà i Victor Ochen

La relació entre Ochen i l’A.E. Ramassà neix durant el viatge que el club va realitzar a Uganda l’abril de 2016. L’ugandès, captivat per la tasca social i educativa que els vallesans porten fent al continent africà des de 2014, va voler reconèixer l’equip atorgant-li el títol d’ambaixador del Projecte 16 de les Nacions Unides. Neix l’aliança per aconseguir un món millor.

Victor Ochen és un dels principals activistes del continent africà. Va ser el primer ugandès i el candidat africà més jove al premi Nobel de la Pau. Actualment és l’actual ambaixador de les Nacions Unides per a Projectes Globals. Després d’una infància marcada per al conflicte bèl·lic i de convertir-se en nen soldat, al 2005 va fundar la ONG African Youth Initiative Network. 15 anys després, Ochen continua treballant per a que els joves d’avui en dia es converteixin en agents de la pau.

Cerimònia de reconeixement

Una delegació de l’A.E. Ramassà va viatjar a la delegació de les Nacions Unides a l’Haia el passat 5 de setembre de 2016, coincidint amb el Dia Internacional de la Caritat. Els membres del club van assistir a la gala inaugural de la Fundació com a representants de l’objectiu 16 dels 17 que l’Organització Mundial marca com a essencials per al desenvolupament sostenible del planeta.

En aquest acte, l’A.E. Ramassà va firmar el conveni que l’acredita com a ambaixador mundial de les Nacions Unides, així com va compartir amb els assistents entre els que destacava el secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-Moon i l’actriu i convidada honorífica, Sharon Stone, l’experiència viscuda en cadascun dels seus viatges.

Una equipació de luxe

Per commemorar aquesta exclusiva distinció, el club va dissenyar una equipació especial que llueix en els actes que es planegen amb l’organització i en els quals hagi d’exercir d’ambaixador. Aquesta, s’allunya de les tradicionals barres grogues i vermelles, que representen el club, i aposta per un sobri blau marí on l’emblema de les Nacions Unides pren protagonisme, així com el de la Fundació Peace, Justice and Security Foundation i UN Global Goal 16.

Esportistes de gran renom com l’ex central del F.C. Barcelona, Carles Puyol, l’ex jugador Carles Reixac i Julio Salinas, el porter del Málaga, Carlos Kameni, han volgut mostrar el seu suport a la tasca solidària del club vallesà al continent africà.