peace justice securityembaixador nacions unides
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
Veure la cistella Check Out

Camerun 2017

Camerun

El compte enrere ha començat! En una setmana empendrem la nostra aventura que ens portarà a Camerun. L’anomenen l’”Àfrica en miniatura” per la seva diversitat geològica i cultural: té platges, deserts, muntanyes, selves i sabanes.
En destaca la seva llarga tradició futbolística, sent el país africà amb més vegades ha participat en un mundial de futbol. Té destacats jugadors de nivell mundial com Samuel Eto’o, Roger Milla i el mític Thomas N’kono, l’actual entrenador de porters del RCD Español.
En aquesta ocasió jugarem un partit amistós amb l’equip de la primera lliga camerunesa: el Dragon Club de Yaoundé. Es realitzarà al Military Stadium, un estadi renovat recentment, amb capacitat per a 40.000 persones.
L’A.E. Ramassà està aquests immers en la recol·lecta de material solidari per lliurar a Camerun a través de diverses entitats col·laboradores i aportacions personals. Igual que hem fet els darrers 3 anys, portarem un carregament de material de primera necessitat per col·laborar i ajudar, de forma directa, als més desfavorits.
Enguany estem molt engrescats i és que un dels projectes en el qual participarem serà la construcció d’una biblioteca a l’Escola d’infermeria que l’ONG catlana Insolàfrica està promovent a la localitat de Kribi. La biblioteca dedicarà un espai amb llibres relacionats amb l’esport, especialment al futbol, i amb llibres específics de medicina esportiva, en francès i angles.
Serà a Kribi on organitzarem tallers formatius als més petits, en àrees relacionades amb el futbol, per transmetre’ls els coneixements i valors de l’A.E. Ramassà a través dels seus jugadors.

Serà en nostre primer viatge com a ambaixadors, un títol que representarem amb orgull i responsabilitat.

Si vols conèixer més sobre el nostre viatge, descarrega’t el dossier informatiu!